Behandlingar

Thaimassage

Djupgående massageThaimassage

Thai massage är en typ av massage i thailändsk stil som involverar stretching och djup massage. Den är känd i Thailand som "nuat phaen boran" (Thailändska: นวดแผนโบราณ, uttalas: [nuɑt pʰɛn boraːn]), bokstavligen betyder det "gammaldags massagestil"; eller bara "nuat phaen thai" (นวดแผนไทย).
En djupgående massage som anpassas efter dina behov. Även muskelknutar och spänningar kan behandlas om så önskas.

Välj mellan: 50 min 500 kr, 80 min 750 kr eller 110 min 900 kr.

Boka tid
Från

500 kr

This image for Image Layouts addon

Unna dig avkopplingOljemassage

Thailändsk oljemassage har många likheter med thaimassagen, men är mycket mjukare och fokuserar mer på muskelknådning.
Välj mellan:
25 min 300 kr
50 min 500 kr
80 min 750 kr
110 min 900 kr

Boka tid
Från

300 kr

This image for Image Layouts addon

Underbart varm kokosolja Varm oljemassage

För att inte tala om hur otroligt bra det känns, speciellt på vintern. Att massera in uppvärmd kokosolja i uttorkad hud. Massagen, plus värmen förstärker oljans genomträngande kvalitet. Den övergripande smörgeffektengrundar och balanserar både sinne och kropp.

50 min 600 kr.

Boka tid
This image for Image Layouts addon

Zonterapi Fotmassage

Fotmassage utgår från en helhetssyn på människan. Vid zonterapi används en tryckteknik som verkar på bestämda reflexzoner på fötterna. Dessa zoner motsvarar organ och kroppsdelar i övriga kroppen. Behandlingen utförs med en speciell teknik där man använder tummarna.

45 min 500 kr.

Boka tid
This image for Image Layouts addon

Varm mjukgörande massage Örtmassage

Massage med varma örtknyten som innehåller Thailändska örter t.ex citrongräs, ingefära och limeblad. Thailändska örter är kända för att ge lindring vid olika åkommor t.ex svullnader, inflamationer, reumatism och ischias.

50 min 800 kr.

Boka tid
This image for Image Layouts addon

En djupt avslappnande, healingeffekt Axlar & Huvud

Huvudmassage har en djupt avslappnande effekt och passar de flesta. Den här massageformen balanserar kroppen och sinnet samt ökar välmående och hälsa.

Välj mellan: 25 min 300 kr, 50 min 500 kr

Boka tid
Från

300 kr

This image for Image Layouts addon

För barns allmänna hälsa Barnmassage

Vid spända tillstånd hos barn som exempelvis har orolig sömn, överaktivitet, nedsatt socialt beteende och smärta, kan massage stimulera och hela barnet genom dess unika metod. Detta sker genom lätta flödande strykningar på kroppen.

50 min 400 kr.

Boka tid
This image for Image Layouts addon

Ger lindring både i kropp och i själ Gravidmassage

Att bli gravid är fantastiskt, kanske det största man kan vara med om. Men det har sitt pris: kroppen blir tung, ben och fötter tar oundvikligt med stryk, och många drabbas dessutom av ansamlingar av vätska i kroppen. Till det kan det dessutom tillkomma andra besvär som ischias, foglossning och karpaltunnelsyndrom (nerver som kommer i kläm i karpaltunneln på handledens insida, oftast orsakat av vätskeansamling).

50 min 500 kr.

Boka tid
This image for Image Layouts addon

Håll din hud slät och frisk Bodyskrubb

Helkroppspeeling där döda hudceller försvinner. Behandlingen sätter även fart på blodcirkulationen och därmed förbränning i kroppen. Behandlingen avslutas med en välgörande fukttillförande kroppslotion.

50 min 750 kr.

Boka tid
This image for Image Layouts addon

En mycket lugnande behandling Lymfmassage

Lugn och mjuk behandlingsmetod där lymfsystemet stimuleras, slaggprodukter och överskottsvätska rensas ur kroppen. Lymfmassage passar alla, men speciellt för dig som har svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom. Lymfsystemet är kroppens rengöringssystem som styrs av vår andning och flödar som bäst när kroppen är avslappnad.
Massage är en lugn behandlingsmetod där man jobbar med andning, hud och bindväv. Med hjälp av djupandning lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. För en del problemområden används ibland även djupare grepp för att lösa upp mer djupgående stopp.

90 min 1000 kr.

Boka tid
Image

Har du ont eller behöver du stressa av?

Har du spända, stela, trötta eller värkande muskler? Unna dig själv eller din käraste en avkopplande stund hos oss.

Våra erfarna massörer tar hand om dig.